Welkom bij Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

Wij zijn een familiebedrijf dat al bijna 3 generaties lang actief is op het gebied van (lava)containervelden, sportvelden, tuinaanleg en grondwerk. Samen met bijna 15 collega’s voeren wij kleine en grote projecten uit in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Portugal.

  Advies nodig op gebied van (lava)containervelden, sportvelden, grondwerk of tuinaanleg?

  Specialist op gebied van (lava)containervelden:

  Tuinbouwloonbedrijf
  Knuiman B.V.

  U wilt misschien wat over ons bedrijf weten, snappen we! Hier leest u hoe Tuinbouwloonbedrijf Knuiman is ontstaan en krijgt u beeld bij de gezichten achter ons familiebedrijf.

  geschiedenis
  Foto homepage
  bedrijfsvisie

  Geschiedenis

  Bijna 60 jaar geleden startte de vader van Wim Knuiman Senior met het verhuren van zijn diensten te in de vorm van een loonbedrijf. Met een 2-wielige tractor + ploeg werd bij kwekers in de buurt het land omgeploegd en zo weer geschikt gemaakt voor het inzaaien/kweken van nieuwe gewassen. Hiermee werd het zware handwerk van de kwekers uit handen genomen en machinaal uitgevoerd.

  Na het verlaten van de middelbare school kwamen de 2 zonen Dick en Wim Sr. met diens vrouw Cissie ca. 35 jaar geleden in het bedrijf. Het bedrijf breidde zich steeds verder uit en er kwamen steeds meer werknemers en machines bij.

  Wilt u meer weten over de geschiedenis van ons bedrijf? Klik dan hier.

  Knuiman

  Inmiddels werken de 2 zonen van Wim Knuiman Sr. en Cissie vol passie mee in het bedrijf. Wim Knuiman Jr. helpt dagelijks mee op kantoor, terwijl Ties Knuiman veel buiten meewerkt. Jong bloed stroomt er door de aderen van het bedrijf.

  Samen met bijna 15 collega’s voeren wij met veel plezier grote, internationale projecten uit. Zo zijn wij actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. Dit doen wij m.n. voor kwekers, bedrijven, gemeenten, overheden, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

  Bedrijfsvisie

  De klant staat bij ons centraal en wij streven naar 100% tevredenheid.

  Om dit te bereiken zijn we helder en transparant in onze communicatie, flexibel en denken met u mee, komen onze afspraken na, leveren wij onze diensten in hoge kwaliteit en begeleiden wij uw project van A tot Z ongeacht de omvang.

  Wij kennen een grote diversiteit aan projecten zoals (lava)containervelden, sportvelden, tuinen, bestrating of grondwerk. Hierbij kunnen wij u in overleg voorzien van referenties. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een passend advies voor uw project. Dit doen wij geheel vrijblijvend en indien gewenst, op uw locatie.