Sportvelden

Algemeen

De ondergronden van sportvelden zijn nagenoeg hetzelfde als bij de (lava)containervelden waar wij al 35 jaar ervaring me hebben. Zo zijn wij gedurende de jaren ook steeds meer gespecialiseerd in de aanleg van sportvelden.

Wij verzorgen de aanleg van complete sportvelden voor allerlei opdrachtgevers, zoals bedrijven, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

Hoewel de ondergrond vaak hetzelfde is realiseren wij ons dat de verschillende sportvelden verschillen in de specifieke uitwerking, details en lokale omstandigheden. Wij begrijpen daarom heel goed dat u passend advies wenst. Onze kracht is om u persoonlijk te begeleiden met uw complete project van A tot Z en wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om uw specifieke project te bespreken.

Vraag ons gerust advies bij nieuwbouw, renovatie of aanpassing van uw sportcomplex of paardenmanage!

Bel ons vandaag nog op:
+31 26 325 13 03

Werkzaamheden

Hieronder vindt u de verschillende werkzaamheden die wij verrichten omtrent de aanleg van sportvelden en paardenmaneges.  

Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van grondwerk en afwatering. Het aanleggen van een paardenbak, is dan ook geen onbekend terrein voor ons. Door de jaren heen hebben wij verschillende buiten bakken aangelegd.

Heeft u hulp nodig bij de aanleg, renovatie of onderhoudswerkzaamheden van uw paardenbak? Wij helpen u graag met uw project en verzorgen het complete traject van grondwerk, de afwatering, het aanbrengen van de omheining en het plaatsen van de verlichting. Hiervoor hebben wij alle benodigde materieel, kennis en vakmensen in huis om u van dienst te zijn.

Onder aan deze pagina vindt u een video van een paardenbak met een Track die wij in 2021 hebben aangelegd!

Met de ervaring die wij de afgelopen 35 jaar opgedaan hebben op het gebied van sportvelden helpen wij u graag bij de aanleg, onderhoud en renovatie van uw sportveld.

Wij voeren veelvuldig projecten uit op het gebied van sportvelden. Of het nu gaat om grondwerk, afwatering, hekwerk, verlichting of straatwerk voor voetbal-, hockey-, of tennisvelden, wij kunnen u overal bij helpen.

Om u een goed beeld te geven van de werkzaamheden die wij uitvoeren vindt u hieronder een video van een project dat wij hebben uitgevoerd in 2019. Voor dit project hebben wij 4 nieuwe voetbalvelden aangelegd in Huissen.

Nieuwste ontwikkelingen

GPS-stok
Nieuw! Vanaf nu kunnen wij alles inmeten en uitzetten met de GPS-stok.

Vanaf nu kunnen wij uw veld inmeten en uitzetten met onze nieuwste
ontwikkeling: De GPS-stok. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk
om op coördinaten velden in te meten met behulp van satellieten.

Aanschaf knikmops
KNIKMOPS

In 2021 hebben wij een knikmops aangeschaft. Dit is een
compacte “minishovel”. Deze machine is uitermate geschikt voor
machinale bestratingswerkzaamheden rondom uw sportveld.

Aanschaf shovel
In 2020 hebben wij ons materieel uitgebreid met een nieuwe shovel. Hiermee kunnen wij de lava en grond nog sneller transporteren!

In 2020 hebben wij ons materieel uitgebreid met
een nieuwe shovel. Hiermee kunnen wij grondstoffen
nog sneller transporteren!

Aanschaf 2 kranen
Nieuwe kraan

In 2020 hebben wij 2 oude kranen vervangen door moderne kranen
van 6 en 8,5 ton waarmee wij u nog sneller van dienst kunnen zijn.
Deze kranen zijn ideaal voor de aanleg van sportvelden.

Projecten

Hieronder vindt u een video van een sportcomplex die wij in 2020 in Huissen hebben aangelegd. Voor dit project hebben wij 4 voetbalvelden gerealiseerd.

Daarnaast vindt u een video van een recentelijk door ons aangelegde paardenbak met een Track.
Deze video is gemaakt door een tevreden klant en geeft een goed beeld van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.